Kurser

Öppen träning boka in din timme
Under våren kommer jag att erbjuda öppna träningar/lektioner på helger och vardagar. Även temakurser kommer att hållas på helgerna under våren. Anmäl dig genom att kontakta mig via messenger eller sms eller mobil 0705 08 65 77.

Tävlingsträning IK1.
Gör dig redo att debutera med din hund på tävlingsbanan. Vi går igenom alla moment på en IK1 bana och aktuella regler.
4 tillfällen med start den 20:e mars (övriga träningstillfällen bokas tillsammans med deltagarna) kl 10-16. Max 5 deltagare.
Pris: 4000 SEK inkl moms. Anmälan till marianne@time2learn.se

Tävlingsträning IK2. Dags att ta steget från IK1 till IK2? Vi tränar på alla moment på en IK2-bana och finslipar formen inför tävlingssäsongen. Övar på olika hämtsituationer, att träffa grindarna, vilka delningsmetoder som passar dig och hunden bäst mm.
4 tillfällen med start söndagen den 4:e april kl 10-16. (Övriga träningstillfällen bokas med deltagarna) Max 5 deltagare.
Pris 4000 SEK inkl moms. Anmälan till marianne@time2learn.se

Starta och träna unghunden
Har du en unghund som ska inleda sin träning eller en unghund under träning som du vill utveckla vidare då passar denna dagen dig.
Vi går igenom den inledande träningen av den unga hunden och de grundövningar som din hund behöver för att starta sin bana som vallhund. Du behöver ha grundlydnad på din hund, även i närheten av fåren.
Söndagen den 11 april kl 10-16. Max 6 deltagare. Pris 900/ deltagare inkl moms. Anmälan via messenger eller till marianne@time2learn.se

Privat träning
Du kan boka egen träning per timme eller en hel dag. Max 6 förare per dag. Beroende på ljus och väder anpassar vi din dag.
Pris: 750 SEK per timme inkl moms.
Anmäl ditt intresse till marianne@time2learn.se eller 0705 08 6577.

I Häckeberga finns det fantastiska möjligheter att träna hund. Allt från mindre träningshagar (25:a och 50:a) till stora utmanande hämt och drivningar. Jag har 70 får som inte lammar och är tillgängliga året om när vädret tillåter.

Fantastisk utsikt på toppen av kullen i träningshagen